Over Pro-Motion Medical

In 2004 zijn wij gestart met de levering in de Nederlandse ziekenhuizen van de AV-Impulse voetpompen en de Vacoped (een gipsvervanger voor onderbeen- en enkelbreuken). Onze naam geeft de beweging weer die wij weer graag in de patiënt willen terugzien na het herstel van een fractuur of trauma. Als kleine speler op deze markt ontwikkelden wij ons zeer snel, mede omdat wij in 2005 de exclusieve distributierechten verworven van Orthofix, Orthovita en Breg.

Van 2 personen groeiden we in 2006 al naar 5 medewerkers, in 2007 naar 8 medewerkers en op dit moment zijn we al met 13 medewerkers en ons gemotiveerde team blijft groeien.

Een succesformule of gewoon keihard werken?

Wij hebben  in 2005 geen einddoel voor ogen gehad, wij zijn gestart vanuit ons gevoel dat “het altijd beter kan”. Op basis hiervan hebben wij onze medewerkers geselecteerd en hebben zij de keuze gemaakt om samen met ons deze weg te gaan bewandelen. Zo werken wij intern en zo werken we extern. Wij zijn geen “sales-machine”, we houden niet van agressie en u hoeft niet kost wat kost van en bij ons te kopen! Nee u mag zaken met ons doen en wij zijn blij om zaken met u te mogen doen, indien en voor zover de patiënt hiermee geholpen is en de patiënt met de gekozen oplossing zoveel mogelijk terug kan keren naar zijn situatie van vóór het trauma|fractuur. Niet alleen de patiënt staat centraal, ook u als specialist moet zich lekker voelen bij de gekozen oplossing. Toepassingen, operatie technieken en de gekozen uitkomst dient goed te voelen, anders werkt het niet, voor u niet, voor ons niet en uiteindelijk dus voor de patiënt ook niet.

Pro-Motion Medical: “een goed gevoel”

Met meer dan 50 jaar gespecialiseerde ervaring hebben onze medewerkers deskundige vakkennis, zijn perfecte sparringpartners, kijken graag in een vroeg stadium met u mee naar de casus, dragen oplossingen aan waaruit u kunt kiezen en zullen u dag en nacht  tijdens de uitvoering ondersteunen. Onze medewerkers hebben allen een gedegen opleiding, jarenlange ervaring en weten hoe te handelen tijdens een operatie. Van complicatie naar acceptatie naar operatie, wij begeleiden u de gehele weg. Een goed gevoel.

Onze organsiatie

Ons kantoor is in Zwijndrecht, waar onze binnendienst voor u klaar staat om uw vragen en orders adequaat en direct af te handelen. Wij leveren onze producten direct uit voorraad en binnen 24 uur. Spoedzendingen zijn binnen 4 uur bij u, ook in de weekenden kunt u terugvallen op onze weekend service.

Wij zijn onafhankelijk exclusief distributeur van grote toonaangevende producenten die wereldwijd bekend zijn om hun innovatieve oplossingen, hun research, studies en oplossingen.

Orthofix:

  • marktleider in externe fixatie en innovatieve nieuwe ontwikkelingen voor interne fixatie
  • marktleider in botgroeistimulatie, de Physiostim is wereldwijd het meest gebruikte en geaccepteerde systeem voor botgroeistimulatie

Orthosonics:

  • Een Orthofix company gespecialiseerd in het ultrasoon verwijderen van cement (gecementeerde heup-, knie-, schouder revisies) en een geheel nieuwe innovatieve ontwikkeling is de bone-cutter, het ultrasoon snijden van bot.

Canica Design:

  •  Specialist in wondsluit systemen en “primary closure”, een innovatieve en nieuwe techniek om grote wonden, abdominal syndrom, te sluiten, Pro-Motion Medical is hiervoor importeur in Europa en levert inmiddels aan 9 verschillende Europese landen via haar dealer netwerk. Kijk voor meer info op www.pro-motionmedical.eu

Oped GmbH:

  • De uitvinders van de Vacoped, een revolutionair systeem om been-, enkel en voetbreuken middels een vacuumschoen te stabiliseren en behandelen. Tevens zeer goede resultaten bij diabetis voetaandoenignen en hand- en pols breuken.